Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Hoes geïnstalleerd als voorzitter nieuwe VVD-afdeling

Geplaatst opzaterdag 23 april 2016 - 18:23

Oud-burgemeester Onno Hoes van Maastricht is zaterdag officieel geïnstalleerd als voorzitter van de VVD Regio Zuid.

Dat gebeurde op de oprichtingsvergadering van de nieuwe VVD-afdeling in het Brabantse Goirle.

In de VVD Regio Zuid gaan de vroegere zelfstandige VVD-afdelingen Limburg, Noord-Brabant en Zeeland op. Het motto van de eerste vergadering was 'Samen zijn we zoveel meer'.

Drie Limburgers
In totaal werden tien bestuursleden gekozen. Daarvan komen er naast Hoes, nog drie uit Limburg.
John Niessen uit Venray wordt één van de drie vice-voorzitters. De twee anderen komen uit Noord-Brabant en Zeeland. Maurice Lambriex uit Maastricht krijgt binnen het bestuur de portefeuille communicatie en campagnes. Evert Kneepkens uit Kelpen-Oler wordt verantwoordelijk voor het rekruteren van talent.

Verder is - buiten het bestuur - Jacques Michel Bloi uit Landgraaf aangewezen als coördinator Europa en grensoverschrijdende samenwerking. Bloi is politiek medewerker van de VVD-fractie in het Limburgs Parlement.

Minuut stilte
De oprichtingsvergadering van de VVD Regio Zuid begon met een moment van stilte voor John Clermonts, de man van VVD-burgemeester Mirjam Clermonts van Meerssen. Die overleed maandag op 63-jarige leeftijd.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Pinkpop-kaarten
Uitgelicht
Win twee Pinkpop weekendkaarten en campingplaats

Dit jaar viert Pinkpop haar vijftigjarig jubileum. En jij kunt daar zomaar bij zijn. Wij geven namelijk vijf keer twee weekendkaarten weg voor Pinkpop.

Inschrijven
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
EK Triathlon in Weert live op L1.nl
Uitgelicht
EK Triathlon in Weert live op 1Limburg en L1.nl

Zwemmen, fietsen en hardlopen: ook in 2019 belooft de Stadstriathlon in Weert wederom een waar spektakel én een slijtageslag te worden. Het evenement is dit jaar tevens het decor van het EK Triathlon. L1 en 1Limburg zijn er live bij.

Je kunt beelden de races via livestreams volgen op 31 mei t/m 2 juni.

Bekijk hier de livestreams
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda
L1mbo Top 100
Uitgelicht
Stem op je favoriete Limburgse liedje!

Voor de 23e keer wordt de L1mbo Top 100 met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 30 mei 2019. En jij zorgt voor de samenstelling van de lijst!

Breng hier je stem uit

Meest gelezen