Overslaan en naar de inhoud gaan

Hoensbroekse krijgt vuistslag van inbreker

Geplaatst opzondag 13 november 2016 - 13:15

Een inbreker heeft in Hoensbroek een vrouw vol in het gezicht geslagen toen zij hem betrapte in haar woning.

Het slachtoffer kwam vrijdagavond rond 20:00 uur thuis, net op het moment dat de inbreker bezig was. De man sloeg de bewoonster met de vuist in haar gezicht en ging er daarop vandoor.

Getuigen
Terwijl de vrouw op de grond lag, stopte er een auto waarvan een inzittende achter de inbreker aan ging. Ook een taxichauffeur schoot te hulp. Die meende gezien te hebben dat de inbreker in een auto met nog twee inzittenden sprong en er daarmee vandoor ging.

Van de inbreker ontbreekt nog ieder spoor. Ook zou de politie graag in gesprek komen met de jonge man die achter de inbreker aan rende.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Brunssumer en vriendinnen vast voor inbraak Selfkant
Auto-inbrekers betrapt bij Outlet in Roermond
Drie autodieven opgepakt bij vakantiepark
Audi met geweld gestolen op parkeerplaats supermarkt
Overzicht
Uitgelicht
Week van de Topvrouwen bij L1

Op donderdag 22 april wordt bekend wie de nieuwe Topvrouw van Limburg 2020-2021 is. Dat gebeurt tijdens een speciale live-uitzending van L1 vanuit de Muziekgieterij in Maastricht.

De finalisten zijn de Venlose advocaat Hayat Barrahmun (Boels Zanders Advocaten), Maria Jacobs (CEO van het Maastrichtse bestralingsinstituut Maastro) en Esther Paulus-Maalsté (storemanager van De Bijenkorf Maastricht). Het drietal is door een onafhankelijke jury uit een groot aantal kandidaten gekozen.

Stem nu: wie wordt de Topvrouw Limburg 2020-2021?
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Op donderdag 13 mei hoor je vanaf 9:00 uur ’s ochtends weer een elf uur durende radio-uitzending met daarin de 100 beste liedjes van Limburgse bodem volgens de kijkers en luisteraars van de Limburgse regionale omroep.

Wie volgt Lex Uiting op?

Doe mee! Stem nu op de 25ste editie van de L1mbo Top 100
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen