Overslaan en naar de inhoud gaan

Hoensbroekenaar maakt digitale reisgids voor docenten

Geplaatst opmaandag 1 december 2014 - 5:14

Hoensbroekenaar Louis Hilgers heeft samen met zo’n dertig andere deskundigen een handleiding bedacht voor digitale lessen in het basis- en voortgezet onderwijs.

Reisgids Digitaal Leermateriaal is recent verschenen in de vorm van een boek, een app en een website.

Gratis
Alle scholen in het basis- en middelbare scholen krijgen gratis een boek. De site is voor iedereen gratis toegankelijk. Het boek heeft vier onderdelen, die door verschillende docenten zelf zijn beschreven. Een filmpje over de digitale reisgids is te zien op de Facebook-pagina van het St. Janscollege in Hoensbroek.

Maandag in Dagblad de Limburger en het Limburgs Dagblad een uitgebreid verhaal over deze Reisgids. Ook een verhaal met één van de twaalf rolmodellen uit het boek: wiskunde docent Hub Kusters.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

IMG_6220
Nieuw spel RamVrie moet jongeren vrijheid leren waarderen
Nazorg Emmacollege na dodelijk scooterongeluk Geleen
School Onderwijs Kind
Bibliotheek in Heerlen schenkt boeken aan AZC
Brand op dak: school ontruimd
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen