Overslaan en naar de inhoud gaan

Hockeyvrouwen verslaan Duitsland in Pro League

Geplaatst opzaterdag 6 maart 2021 - 21:35

De Nederlandse hockeyvrouwen met Kyra Fortuin uit Maastricht hebben hun eerste wedstrijd van het jaar in de Pro League gewonnen.

Zij versloegen in het Wagener Stadion in Amstelveen Duitsland met 2-1.

Strafcorner
Oranje stond na 10 minuten met 0-1 achter door een doelpunt van Lisa Altenburg, maar kwam halverwege de wedstrijd op gelijke hoogte met de Duitse vrouwen. Frédérique Matla tekende na een backhand van Laura Nunnink voor de gelijkmaker.

Kort daarna maakte Ireen van den Assem uit een strafcorner de winnende treffer.

Leiding
Nederland gaat na zeven overwinningen in negen duels aan de leiding in de Pro League en speelt zondag in Amstelveen opnieuw tegen Duitsland.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen