Overslaan en naar de inhoud gaan

Höcher nog niet inzetbaar bij Roda JC

Geplaatst opdonderdag 2 april 2015 - 16:36

Voor Marc Höcher komt het thuisduel van Roda JC, vrijdag (20.00 uur) tegen Achilles'29, net te vroeg.

De aanvaller is hersteld van zijn kuitblessure, maar is nog niet fit genoeg om te worden opgenomen in de selectie.

Schorsing
Verder ontbreken Anco Jansen (die de laatste wedstrijd van zijn schorsing uitzit), Guy Ramos, Johan Plat en Brian Jacobs (allen geblesseerd). Trainer René Trost verwacht niet dat één van deze geblesseerde spelers voorlopig inzetbaar is.

Verdediging
Trost overwoog tegen Achilles met drie verdedigers te gaan spelen, maar zag daar na een tactische training eerder deze week van af. "We hebben de beelden van die training bekeken en het lijkt ons toch verstandiger achterin met vier man te starten. Bovendien wil ik niet te veel wijzigingen aanbrengen in de ploeg die van FC Den Bosch heeft gewonnen."

Niveau
Achilles verloor dit kalenderjaar slechts twee van zijn zes uitduels. De bezoekjes aan Fortuna Sittard, FC Oss, VVV en Sparta leverden een punt op. "Je ziet dat het team meer gewend is geraakt aan het niveau", aldus Trost. "Het zal zeker geen walk-over worden, maar we moeten deze wedstrijd wel winnen."

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Roda JC bekert verder na verlenging
Marc Höcher scoort Doelpunt van het Jaar 2014
Marc Höcher assistent-trainer bij A1 van EHC
Roda-speler Marc Höcher naar Rot Weiss Erfurt
Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen