Overslaan en naar de inhoud gaan

Hobbelige parkeerplaats en tribune VVV later op de schop

Geplaatst opdinsdag 14 augustus 2018 - 12:09

De grote parkeerplaats met hobbels, scheuren en gaten is al jaren een doorn in het oog van VVV-fans en de club zelf. Eind september begint de voetbalclub met de renovatie.

Het is VVV niet gelukt om vóór het nieuwe seizoen te starten met de renovatie van de parkeerplaats en de zuid-tribune, zo schrijft VVV op haar website.

Na de thuiswedstrijd tegen NAC op 22 september gaan de parkeerplaats en de tribune op de schop. Binnen een maand, voor de eerstvolgende thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag, moet het terrein voor het stadion klaar zijn om er auto's te kunnen parkeren. De tribune, die aan de lange zijde tegenover de hoofdtribune ligt, moet voor de winterperiode klaar zijn.

Renovatie
Het hele stadion van de Venlose club wordt gerenoveerd. Dat gaat een slordige zes miljoen euro kosten. Tegelijkertijd met het opknappen van de parkeerplaats wordt dus ook de tribune aangepakt. Het dak wordt vervangen en de boel wordt tochtdicht gemaakt zodat supporters droog zitten en niet hoeven te klappertanden. Ook komen er extra toiletten en een horecapunt.

Lees ook: Hoge onderscheiding voor VVV-baas Hai Berden

Nieuwe hoofdingang
Verder wordt de complete hoofdingang vernieuwd, die moet voor het eind van het seizoen klaar zijn. Daar komen ook de ticket- en fanshop in die nu nog in een apart gebouwtje op de parkeerplaats zitten. De tribune waar de harde kern van VVV-supporters zit, wordt na dit seizoen omgetoverd tot de 'Hai Berden'-tribune, vernoemd naar de oud-voorzitter. Voor deze opknapbeurt moet VVV nog geld en vergunningen binnenslepen.

Volg 1Limburg op Instagram en blijf op de hoogte van het Limburgse nieuws.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen