Overslaan en naar de inhoud gaan

Hillary Clinton krijgt hulp uit Horst

Geplaatst opmaandag 10 oktober 2016 - 17:06

Irene Janssen (36) uit Horst gaat Hillary Clinton helpen. Zij maakt vanaf 24 oktober deel uit van het campagneteam in Miami, Florida.

Het wordt haar taak om mensen te overtuigen om te gaan stemmen, en als ze dat doen om te kiezen voor Clinton.

Verkiezingen
De feministe uit Limburg zou het fantastisch vinden als Clinton de eerste vrouwelijke president van de Verenigde Staten wordt. Aan de andere kant zou ze er grote moeite mee hebben als Donald Trump de verkiezingen wint, omdat hij weinig respectvol over vrouwen praat. Hij noemde ze slonzen en varkens en zei ooit dat vrouwen in het kruis gegrepen mogen worden.

Janssen heeft 5000 euro nodig voor het verblijf in de stad Miami. Ze hoopt het bedrag via crowdfunding bijeen te sprokkelen.

Niet de enige
De Horstenaar is niet de enige vrouw uit de provincie die speciaal voor de verkiezingen naar Amerika gaat. Ook Marlou Jenneskens uit Meerlo pakt binnenkort haar koffers. om de campagnes van zowel Trump als Clinton van dichtbij mee te maken. Ze is door een speciale academie geselecteerd om een expert te worden in campagnevoering.

Lees ook: Limburgse gaat op campagne met Trump en Clinton.

Wordt 1Limburg Nieuwssite van het Jaar? Stem hier, haal die award naar Limburg en maak kans op mooie prijzen!

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Janssen met gat in begroting naar campagneteam Clinton
VVD: Mark Verheijen nam geen geld aan
Limburgse gaat op campagne met Trump en Clinton
Raymond Knops
Raymond Knops CDA-campagneleider bij verkiezingen
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

De eerste aflevering van Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden is zaterdag 28 november om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen