Overslaan en naar de inhoud gaan

Hiddema wil met Forum voor Democratie naar Tweede Kamer

Geplaatst opdonderdag 29 december 2016 - 10:46

De Maastrichtse strafpleiter Theo Hiddema wil de politiek in. Bij de komende Tweede Kamerverkiezingen staat hij op de tweede plek bij de partij Forum voor Democratie.

Lijsttrekker van de partij die voortkwam uit het Oekraïne-referendum is Thierry Baudet. De partij wil onder meer dat er in Nederland bindende referenda komen, om te beginnen over het lidmaatschap van de Europese Unie.

PVV
Dat Hiddema een voorkeur heeft voor rechtse politiek, was al eerder duidelijk. Zo stak hij eerder zijn sympathie voor de PVV niet onder stoelen of banken. Hiddema is gevraagd om zich verkiesbaar te stellen voor het FvD. De partij hoopt drie zetels te halen bij de verkiezingen van maart.

Tip voor de redactie? Foto of filmpje van een nieuwsgebeurtenis?
Whatsapp ze naar ons nummer: 0683541920!

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Deze ramp in Limburg raakt ons allemaal. Doneer nu en draag uw steentje bij!

Het Nationaal Rampenfonds heeft het bankrekeningnummer 777 opengesteld voor particulieren, bedrijven en instellingen die willen bijdragen aan de door de overstromingsramp getroffen gebieden in Zuid-Limburg.

Vanuit de landelijke overheid is al duidelijk gemaakt dat bij de leniging van de nood een belangrijke rol voor de rijksoverheid is weggelegd. Veel schade aan huizen en bedrijven is door verzekeringen gedekt. Maar er blijven ook noden over die niet uit andere bronnen gedekt worden. En juist voor die initiatieven wil het Nationaal Rampenfonds een financier zijn.

Bekijk hier wat u kunt doen

Gerelateerde berichten

Rechter feliciteert Hiddema met zetel in Tweede Kamer
Thierry Baudet: 'Hiddema blijft voorlopig nog advocaat'
ANP-422756732
Theo Hiddema wil lijstduwer Forum voor Democratie worden
Theo Hiddema
Hiddema toch geen lijstduwer Forum voor Democratie
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen