Overslaan en naar de inhoud gaan

Heterdaad: Bestelbus vol gestolen koper

Geplaatst opdinsdag 26 november 2019 - 12:06

De Maastrichtse politie heeft dinsdagochtend een lading gestolen koper teruggevonden.

Dat meldt de politie via Facebook.

Gronsveld
"Patrouilles kwamen de lading op het spoor na een melding van een mogelijke inbraak aan de Burgemeester Frans Cortenraadstraat in Gronsveld", laat een woordvoerder van de politie weten.

Bestelbus
"Vervolgens kwam een bestelbusje de agenten tegemoet rijden. Naar aanleiding van de melding is dat busje langs de kant van de weg gezet", vult de woordvoerder aan. De politie trof vervolgens de lading koper in de bestelbus aan.

Natte bladeren
"Het koper was nét geknipt en gestript", zegt de woordvoerder. "Daarom gaan we uit van diefstal." Bovendien zou het koper nog nat zijn en vol met natte bladeren zitten. "Een uur voor de diefstal heeft het nog geregend", weet de woordvoerder.

De chauffeur van het busje is aangehouden. De politie zoekt de eigenaar van het koper.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen