Overslaan en naar de inhoud gaan

Hete kachelpijp veroorzaakt brand in manege

Geplaatst opdinsdag 23 oktober 2018 - 23:10

Een manege in Belfeld is dinsdagavond getroffen door een brand.

De brand woedde op de zolder van het pand aan de Sportlaan. Dat kwam door de hete pijp van een kachel, die ervoor zorgde dat de houten zoldervloer vlam vatte.

Veel vraagtekens
De brandweer was er snel genoeg bij om de brand onder controle te krijgen. Er waren mensen aanwezig in het horecagedeelte van de manege, maar die zijn op tijd naar buiten gestuurd. De paarden in de manege zijn nooit in gevaar geweest, vertelt een woordvoerster van de brandweer. "Die stonden in een heel ander gedeelte."

De eigenaar van de manege en zijn zoon zijn ter plaatse gecontroleerd door ambulancepersoneel, maar ze hebben niets overgehouden aan het incident.

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen