Overslaan en naar de inhoud gaan

Het is zover: er mag geschaatst worden in Limburg

Geplaatst opdonderdag 1 maart 2018 - 10:04

De schaatsen mogen nu echt uit het vet, want er kan voor het eerst geschaatst worden in Limburg. Het ijs is dik genoeg om erop te rijden.

Dat zegt ijsmeester Louis Leenen donderdagmorgen op L1 Radio.

De Banen
Op onder andere natuurijs Sarsven en de Banen in Nederweert-Eind reden schaatsliefhebbers donderdagmorgen rondjes.

Tips
Desalniettemin geeft de brandweer tips wat je moet doen als iemand toch door het ijs zakt.

Te vroeg
De afgelopen dagen werd gewaarschuwd dat het niet verantwoord was om het ijs op te gaan, omdat de ijslaag niet dik genoeg was. Toch verschenen op social media al foto's en filmpjes van waaghalzen die al het breekbare ijs op gingen.

Ga jij schaatsen op natuurijs in Limburg? Stuur je foto of filmpje via app naar 06-83541920.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen