Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Het is Week van de Werkstress: 'Hardlopen in de pauze'

Geplaatst opmaandag 12 november 2018 - 7:08

Preventie van werkstress door werkplezier staat centraal tijdens de vijfde Week van de Werkstress, die maandag begint.

Zo'n vijfhonderd bedrijven, waaronder de Provincie, multinational Sabic in Sittard en DSM, hebben al activiteiten aangekondigd voor de week, een initiatief van het ministerie van Sociale Zaken.

Hardlopen
Zo besteedt DSM op alle locaties/fabrieken van DSM aandacht aan het onderwerp: 'Een meet and greet met Vertrouwenspersonen en Supporters of Employess, Speeddates met bedrijfsartsen etc.', staat er te lezen op de website van de Week van de Werkstress. De Provincie laat weten dat er een lunchwandeling is, een workshop zingen, mindfullness en gezamenlijk hardlopen in de pauze.

Verzuimde werkdagen
Werkgevers hebben er alle belang bij, want landelijk waren ze in 2016 2,5 miljard euro kwijt aan negen miljoen door stress verzuimde werkdagen. In opdracht van de brancheorganisatie voor 'duurzame inzetbaarheid', OVAL, is een onderzoek uitgevoerd naar mogelijke oplossingen. Dit leidde tot tips als: geef je medewerkers vrijheid, steun en waardering.

L1mburg Centraal: dagelijks live om 17:30 op L1 TV.
Klik hier voor meer informatie

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Maak kans op polsbendjes voor de Zoepkoel!

We geven de eerste 100 polsbendjes weg voor de Brand Beer Boètegewoeëne Boètezitting.

Laat ons weten welke artiest jij graag zaterdag 2 maart op de Zoepkoel zou willen zien. Dan maak je kans op 4 polsbendjes!

Doe hier mee
Uitgelicht
L1 vaart door provincie op weg naar vastelaovend

L1 heeft een nieuw initiatief ontwikkeld in aanloop naar de vastelaovend. Vanaf zaterdag 23 februari tot en met vrijdag 1 maart 2019 vaart L1 over de Maas met de Brand Beer Boètegewoeëne Boètezitting Boeët. Zowel radio als tv-uitzendingen worden in die periode (live) op de boot gemaakt. Verenigingen, lokale artiesten en andere carnavalisten zijn van harte welkom bij deze uitzendingen.

Het vaarschema zit er als volgt uit: 23-2 Venlo, 24-2 Gennep, 25-2 Arcen, 26-2 Roermond, 27-2 Maasbracht, 28-2 Echt en 1-3 Maastricht.

Veel meer over de boot klik hier
Uitgelicht
Limburgse kandidaten gezocht!

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

Binnenkort te zien op L1 TV.

Geef je op als kandidaat voor Kwizzele!
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen