Overslaan en naar de inhoud gaan

'Het was eigenlijk gewoon een eenzame race voor Max'

Geplaatst opdinsdag 26 juni 2018 - 13:10

Na een spannende start van de Grand Prix van Frankrijk, was de rest van de race voor Max Verstappen vrij saai.

"Max pakte de tweede plek, maar reed vervolgens eigenlijk een eenzame race met weinig actie om zich heen", aldus F1-analist en coureur Xavier Maassen.

Beetje saai
Volgens de Maastrichtse coureur reed de Limburger in zijn bolide een fantastische race, maar was het wel een beetje saai. "Max wist goed uit de rotzooi te blijven bij de start en een tweede plek te bemachtigen." Er is geen gevaar geweest dat Verstappen zijn plek zou verliezen.

Onbedreigd
Hetzelfde geldt, volgens Maassen, eigenlijk ook voor Lewis Hamilton. "Hamilton reed onbedreigd naar de overwinning en pakt daarmee de leiding terug." Het team van Ferrari werd gered door Kimi Räikkönen: hij werd derde. Sebastian Vettel wist zich na een incident aan de start, waarbij hij terugviel naar de staart van de wedstrijd, knap terug te racen na een vijfde plek.

Over de Grand Prix an sich heeft Xavier Maassen veel kritiek gehoord. Wat precies? Bekijk hier zijn hele nabeschouwing van de Grand Prix in Frankrijk.

Video: 1Limburg
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen