Overslaan en naar de inhoud gaan

'Het was eigenlijk gewoon een eenzame race voor Max'

Geplaatst opdinsdag 26 juni 2018 - 13:10

Na een spannende start van de Grand Prix van Frankrijk, was de rest van de race voor Max Verstappen vrij saai.

"Max pakte de tweede plek, maar reed vervolgens eigenlijk een eenzame race met weinig actie om zich heen", aldus F1-analist en coureur Xavier Maassen.

Beetje saai
Volgens de Maastrichtse coureur reed de Limburger in zijn bolide een fantastische race, maar was het wel een beetje saai. "Max wist goed uit de rotzooi te blijven bij de start en een tweede plek te bemachtigen." Er is geen gevaar geweest dat Verstappen zijn plek zou verliezen.

Onbedreigd
Hetzelfde geldt, volgens Maassen, eigenlijk ook voor Lewis Hamilton. "Hamilton reed onbedreigd naar de overwinning en pakt daarmee de leiding terug." Het team van Ferrari werd gered door Kimi Räikkönen: hij werd derde. Sebastian Vettel wist zich na een incident aan de start, waarbij hij terugviel naar de staart van de wedstrijd, knap terug te racen na een vijfde plek.

Over de Grand Prix an sich heeft Xavier Maassen veel kritiek gehoord. Wat precies? Bekijk hier zijn hele nabeschouwing van de Grand Prix in Frankrijk.

Video: 1Limburg
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Advertentie
Zuiderse Zomerdeals!

De zomer rijdt ons tegemoet! Hét moment om te profiteren van onze Zuiderse Zomerdeals! Wil jij een uitstekend onderhouden occasion aanschaffen tegen de meest aantrekkelijke prijs? Dat kan!

Met een veelzijdig aanbod occasions bieden wij elke rijder een passende auto. Ook jou.

Schakel in de hoogste versnelling naar onze website en profiteer van de beste Zomerdeals!

Profiteer van de beste Zomerdeals!
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen