Overslaan en naar de inhoud gaan

'Het was eigenlijk gewoon een eenzame race voor Max'

Geplaatst opdinsdag 26 juni 2018 - 13:10

Na een spannende start van de Grand Prix van Frankrijk, was de rest van de race voor Max Verstappen vrij saai.

"Max pakte de tweede plek, maar reed vervolgens eigenlijk een eenzame race met weinig actie om zich heen", aldus F1-analist en coureur Xavier Maassen.

Beetje saai
Volgens de Maastrichtse coureur reed de Limburger in zijn bolide een fantastische race, maar was het wel een beetje saai. "Max wist goed uit de rotzooi te blijven bij de start en een tweede plek te bemachtigen." Er is geen gevaar geweest dat Verstappen zijn plek zou verliezen.

Onbedreigd
Hetzelfde geldt, volgens Maassen, eigenlijk ook voor Lewis Hamilton. "Hamilton reed onbedreigd naar de overwinning en pakt daarmee de leiding terug." Het team van Ferrari werd gered door Kimi Räikkönen: hij werd derde. Sebastian Vettel wist zich na een incident aan de start, waarbij hij terugviel naar de staart van de wedstrijd, knap terug te racen na een vijfde plek.

Over de Grand Prix an sich heeft Xavier Maassen veel kritiek gehoord. Wat precies? Bekijk hier zijn hele nabeschouwing van de Grand Prix in Frankrijk.

Video: 1Limburg
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

De eerste aflevering van Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden is zaterdag 28 november om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen