Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Het L1NWS van zaterdag 21 juli

Geplaatst opzaterdag 21 juli 2018 - 18:26

* Verdrinking peuter is noodlottig ongeval
* Grote caravancontrole langs A2
* Met de oude camper naar Italië

Verdrinking 2-jarig jongetje in Panheel noodlottig ongeval
De verdrinking van de twee jarige peuter bij recreatiestrand Fun Beach in Panheel is een noodlottig ongeval. Dat bevestigt de politie vandaag. De eigenaar van het strand wordt niets verweten. Bekijk hier de video.

Politie controleert caravans op de A2 bij Elsloo
Vakantiegangers die vandaag met de caravan of vouwwagen richting het zuiden gingen werden in Elsloo aan de kant gezet. De politie controleerde of de automobilisten hun spullen op orde hebben, en dus veilig op vakantie gaan... Bekijk hier de video.

Met de oldtimer camper naar Italië
Ontspannen willen we allemaal tijdens de vakantie en er zijn verschillende manier om dat te bereiken. De één kiest voor de luxe resort, de ander verlangt juist terug naar de eenvoud van vroeger. Met een oldtimer camper waan je je zó in de jaren zeventig. Bekijk hier de video.

De hele uitzending is hier te bekijken.

Volg alle verrichtingen van Tom tijdens de Tour de France op onze Tom Dumoulin themapagina.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Cultuur vanuit je luie stoel: volg Cultura Nova bij L1

Het internationale theaterfestival Cultura Nova is ook dit jaar weer te beleven via L1. Geniet van vrijdag 24 augustus tot en met zondag 2 september vanuit Heerlen van alle hoogtepunten van het festival. Online via L1.nl/CulturaNova en elke avond vanaf 18:00 uur op L1 TV. De opening door het Italiaanse gezelschap Kitonb is vrijdag 24 augustus vanaf 21:30 uur live te zien.

Alles over Cultura Nova bij L1 lees je hier
Uitgelicht
Ontdek Limburg van Boven

Bekijk onze prachtige provincie vanuit de lucht. In Limburg van Boven vliegen we dagelijks boven de mooiste plekjes van Limburg.

Van maandag t/m donderdag om 18:50, 19:50 en 21:50 op L1 TV.

Bekijk hier alle afleveringen online
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen