Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Het L1NWS van zaterdag 21 juli

Geplaatst opzaterdag 21 juli 2018 - 18:26

* Verdrinking peuter is noodlottig ongeval
* Grote caravancontrole langs A2
* Met de oude camper naar Italië

Verdrinking 2-jarig jongetje in Panheel noodlottig ongeval
De verdrinking van de twee jarige peuter bij recreatiestrand Fun Beach in Panheel is een noodlottig ongeval. Dat bevestigt de politie vandaag. De eigenaar van het strand wordt niets verweten. Bekijk hier de video.

Politie controleert caravans op de A2 bij Elsloo
Vakantiegangers die vandaag met de caravan of vouwwagen richting het zuiden gingen werden in Elsloo aan de kant gezet. De politie controleerde of de automobilisten hun spullen op orde hebben, en dus veilig op vakantie gaan... Bekijk hier de video.

Met de oldtimer camper naar Italië
Ontspannen willen we allemaal tijdens de vakantie en er zijn verschillende manier om dat te bereiken. De één kiest voor de luxe resort, de ander verlangt juist terug naar de eenvoud van vroeger. Met een oldtimer camper waan je je zó in de jaren zeventig. Bekijk hier de video.

De hele uitzending is hier te bekijken.

Volg alle verrichtingen van Tom tijdens de Tour de France op onze Tom Dumoulin themapagina.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

De leukste Limburgse kwis is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Geef je ook op als kandidaat voor Kwizzele!
Uitgelicht
De verkiezingen volg je bij L1

In aanloop naar de Provinciale Statenverkiezingen zendt L1 TV vijf verschillende debatten uit. Daarbij is nadrukkelijk samenwerking gezocht met maatschappelijke organisaties. De gekozen opzet van de tv-debatten maakt het mogelijk dat zowel zittende politieke partijen als nieuwe partijen kunnen meedoen.

Op de verkiezingsdag woensdag 20 maart maken we een speciale avondvullende uitzending op L1 TV vanaf 21:00 uur, met uitslagen, reacties vanuit het provinciehuis en analyses. Online kun je alles volgen bij 1Limburg.

Meer over de verkiezingen
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen