Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Het L1NWS van zaterdag 21 juli

Geplaatst opzaterdag 21 juli 2018 - 18:26

* Verdrinking peuter is noodlottig ongeval
* Grote caravancontrole langs A2
* Met de oude camper naar Italië

Verdrinking 2-jarig jongetje in Panheel noodlottig ongeval
De verdrinking van de twee jarige peuter bij recreatiestrand Fun Beach in Panheel is een noodlottig ongeval. Dat bevestigt de politie vandaag. De eigenaar van het strand wordt niets verweten. Bekijk hier de video.

Politie controleert caravans op de A2 bij Elsloo
Vakantiegangers die vandaag met de caravan of vouwwagen richting het zuiden gingen werden in Elsloo aan de kant gezet. De politie controleerde of de automobilisten hun spullen op orde hebben, en dus veilig op vakantie gaan... Bekijk hier de video.

Met de oldtimer camper naar Italië
Ontspannen willen we allemaal tijdens de vakantie en er zijn verschillende manier om dat te bereiken. De één kiest voor de luxe resort, de ander verlangt juist terug naar de eenvoud van vroeger. Met een oldtimer camper waan je je zó in de jaren zeventig. Bekijk hier de video.

De hele uitzending is hier te bekijken.

Volg alle verrichtingen van Tom tijdens de Tour de France op onze Tom Dumoulin themapagina.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Stem op je favoriete Vastelaovesgezicht

We zoeken weer een nieuw gezicht voor het nieuwe vastelaovesseizoen! Wie o wie wordt het nieuwe gezicht van de Vastelaovend? Er zijn 8 finalisten!

Als hét L11 Alaaf Vastelaovesgezicht van 2019 ben je te zien tijdens het hele vastelaovesseizoen. Dat kan zijn op L1 TV, op de website, op onze Facebookpagina of bij nog andere uitingen. We maken een mooie, professionele foto van je die hiervoor gebruikt wordt.

Stem op je favoriet
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Met trots presenteert L1 haar nieuwste tv-programma: L1mburg Centraal. Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Fabienne Nijsten, Kirsten Paulus, Sander Kleikers en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen