Overslaan en naar de inhoud gaan

Het L1NWS van maandag 12 februari

Geplaatst opmaandag 12 februari 2018 - 18:35

* Speciale tv-uitzending over Nicky Verstappen
* Werken tijdens vastelaovend
* Politiek centraal in optocht Brunssum

De woelige gemeentepolitiek staat centraal in de optocht in Brunssum
Tijdens de optocht in Brunssum staat de gemeentelijke politiek centraal. De carnavalsvierders nemen de politici op de hak, zoals dat hoort. Met veel aandacht voor de omstreden wethouder Jo Palmen en het geruzie in de gemeenteraad. Bekijk hier de video

Niet iedereen kan carnaval; er moet ook gewerkt worden
Hoewel heel Limburg rood, geel en groen kleurt, zijn er ook mensen die moeten werken met carnaval. Waar vroeger vaak het slot op de deur ging, houden nu steeds meer bedrijven open tijdens carnaval. Bekijk hier de video

Speciale uitzending Opsporing Verzocht over Nicky Verstappen
Het tv-programma Opsporing Verzocht maakt volgende week dinsdag een uitzending vanuit het gemeentehuis van Landgraaf. Het is voor het eerst in de geschiedenis van het programma dat de uitzending op locatie wordt gemaakt. Lees meer hierover.

De hele uitzending is terug te zien op L1.nl

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Speel mee met de Limburgse muziekquiz vanuit je eigen woonkamer!

De L1mbo Top 100 van komende Hemelvaartsdag heeft een zilveren randje. Het is namelijk de 25ste keer dat de lijst samengesteld wordt. “Dit zilveren jubileum laten we niet zomaar voorbijgaan”, zo vertelt programmamaker Henk Hover. “Er komt op L1 TV een L1mbo Top 100 kwis én een muziekprogramma vol weetjes en achtergronden rond het fenomeen L1mbo Top 100.”

Op zaterdag 8 mei presenteren Ruud Kleinen en Rian Moonen de L1mbo Top 100 ThoesQuiz, waaraan honderden Limburgers vanuit thuis kunnen deelnemen!

Wie wordt de Limburgse muziekkenner van het jaar? We spelen de meest uiteenlopende muziekvragen. En je kunt thuis meespelen vanaf je eigen bank.

Speel zaterdag 8 mei mee!
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Op donderdag 13 mei hoor je vanaf 9:00 uur ’s ochtends weer een elf uur durende radio-uitzending met daarin de 100 beste liedjes van Limburgse bodem volgens de kijkers en luisteraars van de Limburgse regionale omroep.

Wie volgt Lex Uiting op?

Doe mee! Stem nu op de 25ste editie van de L1mbo Top 100
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen