Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Het L1NWS van donderdag 12 juli

Geplaatst opdonderdag 12 juli 2018 - 18:30

* Kunstgrasveld in brand gestoken
* Vrachtwagens maken brokken op Limburgse wegen
* Theater omgetoverd tot zitvolleybalveld

Kunstgrasveld Bunde in brand gestoken
Het kunstgrasveld van de voetbalvereniging in Bunde is fors beschadigd. Een deel van het voetbalveld is gisteravond in brand gestoken. De brandweer had het vuur snel onder controle, maar toch is de schade aan het getroffen stuk kunstgras aanzienlijk. bekijk video

Steeds meer ongelukken en pechgevallen met vrachtwagens
Op snelwegen in en rond Limburg is het vaak raak met ongelukken en pechgevallen met vrachtwagens. Dat blijkt uit cijfers van de transportsector. Vooral op de A2 rond Eindhoven, de A67 van en naar Venlo en de A2 tussen Born en Urmond maken vrachtwagens vaak brokken of stranden ze met pech. Die stukken snelweg staan in een landelijke top 25 met de meeste in incidenten. bekijk video

Het Wimbledon van de paardensport gaat weer beginnen
Chio Aachen, het Wimbledon van de paardensport, start vrijdag. En dan denk je misschien vooral aan dressuur, mennen en het springen. Maar de categorie vaulting is in trek. Een soort sierlijke gym op een paard. En daar beginnen ze vrijdag mee in Aken. bekijk video

Theater De Maaspoort omgebouwd voor WK zitvolleybal
Komend weekend vindt het WK zitvolleybal plaats. Theater de Maaspoort in Venlo vormt een van de wedstrijdlocaties. Donderdag gingen de stoelen opzij en werd gestart met de opbouw. Zondag starten de wedstrijden voor het WK, Nederland neemt het dan op tegen Rwanda. Donderdag echter eerst een oefenwedstrijd tegen Duitsland, met een Limburgs tintje in beide elftallen. bekijk video

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Advertentie
50 jaar Thielen - De ogen van de meester

In het Limburgs Museum is tot en met 5 mei 2019 de unieke overzichtstentoonstelling '50 Jaar Thielen - De ogen van de meester' te zien. Evert Thielen (Venlo, 1954) maakt kunst die je overrompelt: gigantische schilderijen waar jarenlang aan is gewerkt. Nooit eerder was er zoveel werk van deze bekende en gewaardeerde kunstenaar op één plek te zien.

Ontdek hier de tentoonstelling '50 Jaar Thielen - De ogen van de meester'
Uitgelicht
L1 vaart door provincie op weg naar vastelaovend

L1 heeft een nieuw initiatief ontwikkeld in aanloop naar de vastelaovend. Vanaf zaterdag 23 februari tot en met vrijdag 1 maart 2019 vaart L1 over de Maas met de Brand Beer Boètegewoeëne Boètezitting Boeët. Zowel radio als tv-uitzendingen worden in die periode (live) op de boot gemaakt. Verenigingen, lokale artiesten en andere carnavalisten zijn van harte welkom bij deze uitzendingen.

Het vaarschema zit er als volgt uit: 23-2 Venlo, 24-2 Gennep, 25-2 Arcen, 26-2 Roermond, 27-2 Maasbracht, 28-2 Echt en 1-3 Maastricht.

Veel meer over de boot klik hier
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111!

We tellen met je af tot aan de Vastelaovend.

De Top 1111 komt er weer aan: van zaterdag 23 februari tot en met zaterdag 2 maart is het iedere dag feest op je radio met Tim, Ruud Sjoerd, Rian, Tom en Henk.

De Top 1111 van 10:00 - 23:00
Uitgelicht
Maak kans op polsbendjes voor de Zoepkoel!

We geven de eerste 100 polsbendjes weg voor de Brand Beer Boètegewoeëne Boètezitting.

Laat ons weten welke artiest jij graag zaterdag 2 maart op de Zoepkoel zou willen zien. Dan maak je kans op 4 polsbendjes!

Doe hier mee
Uitgelicht
Limburgse kandidaten gezocht!

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

Binnenkort te zien op L1 TV.

Geef je op als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen