Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Het dikke lijf van Anouk is toch nog ergens goed voor

Geplaatst opzaterdag 13 juni 2015 - 20:18

Anouk heeft ons met haar optredens de afgelopen jaren flink verwend. Wie kijkt nog op van haar onnavolgbare vocale vuurwerk dat samengaat met haar energieke voortrazen over het podium?

In die zin val je niet van je stoel bij het optreden dat Anouk deze zaterdag geeft op Pinkpop. Terwijl ze opnieuw bewijst ijzersterk te zijn.

Kriebels
Hoewel: aan het begin van de set is als vanouds zo zenuwachtig als een kind dat voor het eerst naar school moet. Ze krijgt er zichtbaar kriebels van. Daarna komt ze tot rust en gooit ze haar strot open met onder meer Good God en Hold Me, haar duet met Douwe Bob die voor de gelegenheid naar het zuiden is afgezakt.

Bij Three Days in a Row zakt ze met haar knieën op het podium en raast ze als een dolle stier over de bühne. Op badmeesterslippers, als dat maar niet fout gaat.

Nieuwe single
Nieuwe single New Day ontbreekt vandaag, net als Birds en recente dancenummers als Places To Go. Als voorlaatste zet ze, niet gepland, Lost in. Anouk heeft, zegt ze, geen kracht voor een ander gepland energiek nummer.

"Ik heb geen conditie meer. Ik probeer te sporten, maar het lukt me niet." Het publiek vindt dit nummer allesbehalve jammer, blijkt. "Is dit dikke lijf tenminste nog ergens goed voor", lacht Anouk.

Volg Pinkpop op de voet via ons liveblog

Advertentie
Deel dit bericht via
Overzicht
Babyfoto promobox 1
Uitgelicht
De leukste babyfoto van Limburg. Stuur een foto in.

De babyfotowedstrijd is van start. Is in jouw familie in 2018 een baby geboren? Woont de kleine in Limburg?
Stuur dan een foto in voor onze zoektocht naar de leukste babyfoto van de provincie.

1limburg.nl/babyfoto
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Recordhouder Anouk voor zesde keer naar Pinkpop
LIVE: Bekendmaking line-up Pinkpop 2015
Anouk strijkt twee ton op voor Pinkpop-optreden
De week in tweets: Limburgse exportproducten
Overzicht
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
Nomineer iemand voor een Limburgs Lintje
Uitgelicht
Wie verdient een Limburgs Lintje?

Welke Limburger verdient zo’n lintje en waarom? Wie heeft er altijd een luisterend oor, wie past er vaak op de kinderen, wie zet koffie voor de hele vereniging?

Het zou ons behagen wanneer je hem of haar nomineert. Wie weet komen wij dan die dag een Limburgs Lintje brengen. Live op L1 Radio!

Nomineer iemand voor het Limburgs Lintje
Locaties Tour de L1mbourg 2019
Uitgelicht
Alle locaties Tour de L1mbourg 2019

Het wordt weer een mooie wielerzomer op L1. Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1.

Sander Kleikers en Gert Jakobs ontvangen iedere dag in een nieuwe Limburgse gemeente mooie gasten aan tafel om te praten over de verrichtingen van Wout en Tom in de Tour, en de liefde voor Limburg.

Bekijk hier alle locaties
Babyfoto promobox 1
Uitgelicht
De leukste babyfoto van Limburg. Stuur een foto in.

De babyfotowedstrijd is van start. Is in jouw familie in 2018 een baby geboren? Woont de kleine in Limburg?
Stuur dan een foto in voor onze zoektocht naar de leukste babyfoto van de provincie.

1limburg.nl/babyfoto

Meest gelezen