Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Het dikke lijf van Anouk is toch nog ergens goed voor

Geplaatst opzaterdag 13 juni 2015 - 20:18

Anouk heeft ons met haar optredens de afgelopen jaren flink verwend. Wie kijkt nog op van haar onnavolgbare vocale vuurwerk dat samengaat met haar energieke voortrazen over het podium?

In die zin val je niet van je stoel bij het optreden dat Anouk deze zaterdag geeft op Pinkpop. Terwijl ze opnieuw bewijst ijzersterk te zijn.

Kriebels
Hoewel: aan het begin van de set is als vanouds zo zenuwachtig als een kind dat voor het eerst naar school moet. Ze krijgt er zichtbaar kriebels van. Daarna komt ze tot rust en gooit ze haar strot open met onder meer Good God en Hold Me, haar duet met Douwe Bob die voor de gelegenheid naar het zuiden is afgezakt.

Bij Three Days in a Row zakt ze met haar knieën op het podium en raast ze als een dolle stier over de bühne. Op badmeesterslippers, als dat maar niet fout gaat.

Nieuwe single
Nieuwe single New Day ontbreekt vandaag, net als Birds en recente dancenummers als Places To Go. Als voorlaatste zet ze, niet gepland, Lost in. Anouk heeft, zegt ze, geen kracht voor een ander gepland energiek nummer.

"Ik heb geen conditie meer. Ik probeer te sporten, maar het lukt me niet." Het publiek vindt dit nummer allesbehalve jammer, blijkt. "Is dit dikke lijf tenminste nog ergens goed voor", lacht Anouk.

Volg Pinkpop op de voet via ons liveblog

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Recordhouder Anouk voor zesde keer naar Pinkpop
LIVE: Bekendmaking line-up Pinkpop 2015
Anouk strijkt twee ton op voor Pinkpop-optreden
De week in tweets: Limburgse exportproducten
Overzicht
Historisch Motoren en Tractoren festival Panningen
Uitgelicht
Win kaarten Historisch Motoren en Tractoren festival Panningen

Wij mogen kaarten voor het Historisch Motoren en Tractoren festival in Panningen weg geven. Wil jij dit jaar met je partner, kinderen, vrienden of vriendinnen gratis naar het festival in Panningen? Lees verder om te zien wat we van je vragen.

Zie hier hoe je kans maakt
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg iedere dag 18:30 op L1 TV

Iedere dag vanaf een andere prachtige locatie in Limburg ontvangen Sander Kleikers en Gert Jacobs hun gasten. En je bent van harte welkom om de uitzending bij te wonen!

Tour de L1mbourg is iedere dag om 18:30 live op L1 TV en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald.

Bekijk hier alle locaties
Win een gigantische eenhoorn
Uitgelicht
Win een gigantische eenhoorn!

L1 knalt de zomer in! Op vrijdag 19 juli vieren we vanaf 06:00 op L1 Radio het begin van de Bouwvakvakantie. Met een barbecue, ijscoman en een Kop van Jut. En de hoofdprijs: een gigantisch opblaasbaar eenhoorneiland!

Kom gezellig langs bij de L1-studio aan de Ambyerstraat Zuid 77B in Maastricht-Amby en sla je slag!

Kom 19 juli langs bij L1
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!

Meest gelezen