Overslaan en naar de inhoud gaan

Het is definitief: Krezip maakt comeback op Pinkpop

Geplaatst opmaandag 28 januari 2019 - 19:43

De geruchten gingen al langer rond, maar maandagavond werd het dan echt definitief: Krezip treedt op tijdens de vijftigste editie van Pinkpop.

De bevestiging stond maandagavond op de website van het Landgraafse festival.

Aftelklok
De geruchten kregen vorm toen de band op haar website een mysterieuze aftelklok plaatste. Later lieten leden van Krezip hun social media roze kleuren. Maandagmorgen bracht ook dj Giel Beelen het nieuws al naar buiten, maar de officiële bevestiging liet nog op zich wachten.

Doorbraak
Krezip heeft een goede band met Pinkpop, dat in 2000 verantwoordelijk was voor de grote doorbraak van de Tilburgse band. De laatste keer dat Krezip op Pinkpop stond, was in 2009, toen het hoofdact Depeche Mode verving wegens ziekte van de zanger.

Echte Limburgers gezocht!
Geef je op als kandidaat voor Kwizzele.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen