Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Het blijft puzzelen voor Elsen: ziekenboeg MVV blijft vol

Geplaatst opdonderdag 13 december 2018 - 22:04

MVV-coach Ron Elsen ziet zijn lijst met geblesseerden maar niet korter worden.

In het uitduel tegen NEC Nijmegen kan Elsen naast de langdurig geblesseerden Pieter Nys en Shermar Martina ook niet beschikken over Koen Kostons (spierblessure en griep) Hawbir Moustafa (gebroken rib), en Marnick Vermijl (hamstringblessure).

Tweede elftal
Dat betekent dat Elsen opnieuw een beroep moet doen op spelers uit het tweede elftal. Eén lichtpuntje was er deze week wel in Maastricht, de club heeft een speler op proef: Joshua Holtby. De 22-jarige middenvelder staat onder contract bij Alemannia Aachen maar heeft daar weinig speeltijd.

Hamburger SV
De naam Holtby is geen onbekende in het internationale voetbal. Zijn broer Lewis speelt voor Hamburger SV en kwam al een paar keer uit voor het nationale team van Duitsland.

Druk
Over de wedstrijd tegen NEC is de MVV-trainer duidelijk: "We willen vrijdag in ieder geval lang in de wedstrijd blijven. Dan komt de druk vol bij NEC te liggen."
Hoewel NEC tot nu toe een wisselend seizoen kende, verwacht Elsen dat de ploeg in de top-drie eindigt.

Bekende gezichten
In Nijmegen komt de MVV-coach in ieder geval een aantal bekende gezichten tegen: Jonathan Okita, Sven Braken én Leroy Labylle speelden eerder in het rood-witte tenue van MVV. De wedstrijd tegen NEC is vrijdagavond vanaf 20:00 uur live te volgen op L1 Radio

Kom in actie en steun 'L1 Samen voor de Voedselbank'.
Doneer online een voedselpakket.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen