Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Het blijft puzzelen voor Elsen: ziekenboeg MVV blijft vol

Geplaatst opdonderdag 13 december 2018 - 22:04

MVV-coach Ron Elsen ziet zijn lijst met geblesseerden maar niet korter worden.

In het uitduel tegen NEC Nijmegen kan Elsen naast de langdurig geblesseerden Pieter Nys en Shermar Martina ook niet beschikken over Koen Kostons (spierblessure en griep) Hawbir Moustafa (gebroken rib), en Marnick Vermijl (hamstringblessure).

Tweede elftal
Dat betekent dat Elsen opnieuw een beroep moet doen op spelers uit het tweede elftal. Eén lichtpuntje was er deze week wel in Maastricht, de club heeft een speler op proef: Joshua Holtby. De 22-jarige middenvelder staat onder contract bij Alemannia Aachen maar heeft daar weinig speeltijd.

Hamburger SV
De naam Holtby is geen onbekende in het internationale voetbal. Zijn broer Lewis speelt voor Hamburger SV en kwam al een paar keer uit voor het nationale team van Duitsland.

Druk
Over de wedstrijd tegen NEC is de MVV-trainer duidelijk: "We willen vrijdag in ieder geval lang in de wedstrijd blijven. Dan komt de druk vol bij NEC te liggen."
Hoewel NEC tot nu toe een wisselend seizoen kende, verwacht Elsen dat de ploeg in de top-drie eindigt.

Bekende gezichten
In Nijmegen komt de MVV-coach in ieder geval een aantal bekende gezichten tegen: Jonathan Okita, Sven Braken én Leroy Labylle speelden eerder in het rood-witte tenue van MVV. De wedstrijd tegen NEC is vrijdagavond vanaf 20:00 uur live te volgen op L1 Radio

Kom in actie en steun 'L1 Samen voor de Voedselbank'.
Doneer online een voedselpakket.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Uitgelicht
Limburgse kandidaten gezocht!

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

Binnenkort te zien op L1 TV.

Geef je op als kandidaat voor Kwizzele!
Uitgelicht
Volg de Halve Finales LVK bij L1

Wie wordt de opvolger van Spik & Span? 60 liedjes zijn doorgedrongen tot de halve finales van het 43ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer. Deze strijden in 3 halve finales in de Muziekgieterij om een finaleplek. Uiteraard beleef je het LVK weer bij L1. Iedere vrijdag om 18:00 op L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. Op zaterdag om 13:00 wordt de halve finale herhaald.

Bekijk hier de liedjes van het LVK
Uitgelicht
Januari buuttemaand op L1.nl

Elke dag nieuwe buut om 11.11 uur op L1.nl.

De regionale omroep L1 heeft een enorm rijk archief met radio- en tv-opnames van Limburgse buuttereedners. In de aanloop naar vastelaovend wordt dit genre extra in het zonnetje gezet op L1.nl.

Bekijk hier de buut van de dag
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen