Overslaan en naar de inhoud gaan

Het aftellen kan beginnen: opbouw Pinkpop van start

Geplaatst opmaandag 20 mei 2019 - 17:18

De vijftigste editie van Pinkpop staat voor de deur. Nog negentien nachtjes slapen en dan barst de jubileumeditie van het festival van Jan Smeets los.

Maandagochtend zijn de opbouwwerkzaamheden gestart, zo is te zien op een foto op Twitter.

Paaltje
De - nu nog groene - grasmat van het Megaland-terrein wordt klaargestoomd voor drie dagen festivalgeweld. De eerste paaltjes zijn maandag in de grond geslagen. Het aftellen kan nu dus ├ęcht beginnen.

Jubileum
De jubileumeditie van het festival in Landgraaf vindt 8, 9 en 10 juni plaats. Jan Smeets heeft onder anderen Fleetwood Mac, Armin van Buuren, Tenacious D., The Cure en Mumford and Sons gestrikt voor Pinkpop. Onlangs had Pinkpop ook twee afzeggingen. Zo moesten de Britse zangeres Izzy Bizu en het Zweedse folkduo First Aid Kit hun optreden cancelen. Een van de vervangers is rapper Boef.

Lees ook: Zweeds folkduo moet Pinkpop laten schieten

Bekijk hier het overzicht per dag:
Zaterdag: Major Lazer en doedelzakpunk op Pinkpopmaandag
Zondag: The Cure en Armin van Buuren op Pinkpopzondag
Maandag: Major Lazer en doedelzakpunk op Pinkpopmaandag

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen