Overslaan en naar de inhoud gaan

Het aftellen kan beginnen: opbouw Pinkpop van start

Geplaatst opmaandag 20 mei 2019 - 17:18

De vijftigste editie van Pinkpop staat voor de deur. Nog negentien nachtjes slapen en dan barst de jubileumeditie van het festival van Jan Smeets los.

Maandagochtend zijn de opbouwwerkzaamheden gestart, zo is te zien op een foto op Twitter.

Paaltje
De - nu nog groene - grasmat van het Megaland-terrein wordt klaargestoomd voor drie dagen festivalgeweld. De eerste paaltjes zijn maandag in de grond geslagen. Het aftellen kan nu dus écht beginnen.

Jubileum
De jubileumeditie van het festival in Landgraaf vindt 8, 9 en 10 juni plaats. Jan Smeets heeft onder anderen Fleetwood Mac, Armin van Buuren, Tenacious D., The Cure en Mumford and Sons gestrikt voor Pinkpop. Onlangs had Pinkpop ook twee afzeggingen. Zo moesten de Britse zangeres Izzy Bizu en het Zweedse folkduo First Aid Kit hun optreden cancelen. Een van de vervangers is rapper Boef.

Lees ook: Zweeds folkduo moet Pinkpop laten schieten

Bekijk hier het overzicht per dag:
Zaterdag: Major Lazer en doedelzakpunk op Pinkpopmaandag
Zondag: The Cure en Armin van Buuren op Pinkpopzondag
Maandag: Major Lazer en doedelzakpunk op Pinkpopmaandag

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen