Overslaan en naar de inhoud gaan

'Het aantal kerstpakketten neemt dit jaar flink toe'

Geplaatst opdinsdag 31 oktober 2017 - 5:59

Het aantal kerstpakketten voor werknemers zal dit jaar toenemen. Althans, dat verwacht de branche.

Volgens Luke Coolen van kerstpakkettenidee.nl in Nederweert komt dit door de aantrekkende economie.

Crisis
"Bedrijven waren lang terughoudend", zegt hij. "Vooral in de crisisjaren werd er veel bezuinigd op kerstpakketten. Nu de economie weer opleeft, durven bedrijven weer pakketten te kopen. Ook lijken klanten nu duurdere pakketten te kopen."

Vroeg op gang
Ook komt de verkoop van kerstpakketten dit jaar vroeg op gang. Dat blijkt uit een rondgang bij Limburgse kerstpakkettenverkopers. "Bedrijven gaan zich eerder oriënteren. Dat zien we ook aan het aantal kliks op de site. Die zijn veel hoger dan vorig jaar." aldus Coolen.

Westrom
Bij Westrom in Roermond wordt al ingespeeld op de toenemende vraag. Hier worden al 50.000 kerstpakketten voor groothandel Sligro ingepakt. "De klant wil alles op tijd klaar hebben. Daarom zijn we nu al begonnen", aldus een woordvoerder.
Niet alle pakketten worden nu al ingepakt. "In de pakketten waar we nu aan bezig zijn zitten producten die lang meegaan."

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen