Roda stadion

Rol Roda-directeur Meijer uitgespeeld

Roda JC's algemeen directeur Hessel Meijer legt naar alle waarschijnlijkheid aanstaande maandag zijn functie neer.

Parkstad Limburg Stadion Roda JC
Roda: Hogenelst en Koster laten zich zien, nog geen deal

Legio lachende gezichten vrijdagavond in Kerkrade, waar Roda JC won van NAC Breda (4-2). Dat gold ook voor Roland Hogenelst en Stijn Koster, de overnamekandidaten die nog steeds kandidaten zijn.

Roda stadion
Akkoord overname Roda JC dichtbij, nog geen handtekening

Horecaondernemer Roland Hogenelst is positief gestemd over de redding van Roda JC, maar een akkoord over een aandelenovername is er nog niet.

Anti-De la Vega bord Parkstad Limburg Stadion (2 okt 2019)
Garcia de la Vega wast handen in onschuld

Roda-directeur Mauricio Garcia de la Vega legt de schuld voor de puntenaftrek die de Kerkraadse club van de KNVB heeft gekregen, volledig op het bord van Roda-adviseur Pieter Nieuwenhuis en mededirecteur Hessel Meijer.

Roda JC beoogd eigenaar Mauricio Garcia de la Vega
Roda JC wil vertrek Mexicaanse investeerder

Roda JC wil in gesprek met beoogd eigenaar Mauricio Garcia de la Vega om de samenwerking zo spoedig mogelijk te beëindigen.

'Voormalig Roda-bestuurders verdacht van fraude'

Ton Caanen, voormalig technisch directeur van Roda JC, wordt verdacht van belasting- en hypotheekfraude. Ook ex-bestuurders Wim Collard en Hessel Meijer worden daarmee in verband gebracht.

Commissarissen Roda JC willen duidelijkheid over toekomst

De Raad van Commissarissen van Roda JC wil duidelijkheid over de toekomst.

Heerlen zet deur weer op kier voor Hessel Meijer

De Heerlense gemeentepolitiek wil niet dat het plan van Hessel Meijer cs. voor het centrum zonder meer wordt afgeschoten.

Wethouder Teeuwen blij met plan voor kabelbaan in Venlo

CDA-wethouder Jos Teeuwen van Venlo is erg blij dat de kogel door de kerk is en er een akkoord is met de initiatiefnemers die het Kazerneterrein in Blerick willen ontwikkelen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten