Overslaan en naar de inhoud gaan

Hertog Jan wint prestigieuze reclameprijs

Geplaatst opwoensdag 2 november 2016 - 16:29

Bierbrouwer Hertog Jan heeft dinsdagavond de Gouden Effie gewonnen. Een prestigieuze reclameprijs voor de meest effectieve reclamecampagne.

De brouwer uit Arcen kreeg de prijs dinsdagavond voor de campagne ‘Uit liefde voor bier’. Hertog Jan was niet de enige winnaar, ook Albert Heijn viel in de prijzen.

Groei
Volgens de jury 'klopte alles' aan de campagne van Hertog Jan. "Een groei van het marktaandeel met 6 procent is bijna buitenaards. Een relatief klein merk dat tot zo'n sprong in staat is, terwijl de biermarkt als geheel krimpt, is een megaprestatie. Consumenten zijn echt naar het merk gebracht", zo citeert de NOS de jury.

De winnaars werden gekozen door een jury geleid door Tex Gunning, de voormalig ceo van TNT Express. De reclameprijs wordt sinds 1984 uitgereikt. Vorig jaar won Jumbo de Gouden Effie.

Wordt 1Limburg Nieuwssite van het Jaar? Stem hier, haal die award naar Limburg en maak kans op mooie prijzen!

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Bier uit Neer en Arcen bekroond bij Beer Star-wedstrijd
Hertog Jan Proeverij in Arcen is Mooiste Klassieke Bar
Gouden European Beer Star voor Lindeboom Herfstbock
Dubbel goud voor bier Hertog Jan, goud voor Brand
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Luister op Hemelvaartsdag naar de Limburgse 100!

Voor de zesentwintigste keer wordt de Limburgse 100, de lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden, uitgezonden op Hemelvaartsdag. Het Limburgse publiek heeft ook dit jaar weer hun stem online uit kunnen brengen. Luister mee op 26 mei 2022, vanaf 08:00 uur op L1 Radio!

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen