Overslaan en naar de inhoud gaan

Hertense Janou Levels debuteert bij Oranjeleeuwinnen

Geplaatst opmaandag 29 november 2021 - 18:46

Janou Levels maakt maandagavond in de oefenwedstrijd tegen Japan voor het eerst haar opwachting in het nationale vrouwenvoetbalelftal.

De verdediger uit Herten heeft van bondscoach Mark Parsons een plekje in het basiselftal gekregen.

Leuchter op de bank
Linksback Levels is één van de vier debutanten in de opstelling. Ook Barbara Lorsheyd, Samantha van Diemen en Caitlin Dijkstra gaan hun eerste minuten voor de Oranjeleeuwinnen maken. Ajax-aanvaller Romée Leuchter uit Schinveld hoopt ook maandag te debuteren, maar begint op de reservebank.

Afwezigen
Levels is de enige Limburgse speelster in de basiself van Parsons. Lieke Martens uit Nieuw-Bergen en Lynn Wilms uit Tegelen ontbreken door blessures in de Oranjeselectie, terwijl Dominique Janssen uit Horst rust krijgt en zondag het Oranje-kamp verliet.

Laatste duel
De oefenwedstrijd Nederland-Japan begint maandagavond om 19:40 uur en wordt gespeeld in het stadion van ADO Den Haag. Het is de laatste wedstrijd van de Oranjeleeuwinnen in dit kalenderjaar.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Luister op Hemelvaartsdag naar de Limburgse 100!

Voor de zesentwintigste keer wordt de Limburgse 100, de lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden, uitgezonden op Hemelvaartsdag. Het Limburgse publiek heeft ook dit jaar weer hun stem online uit kunnen brengen. Luister mee op 26 mei 2022, vanaf 08:00 uur op L1 Radio!

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen