Overslaan en naar de inhoud gaan

Hertense Janou Levels debuteert bij Oranjeleeuwinnen

Geplaatst opmaandag 29 november 2021 - 18:46

Janou Levels maakt maandagavond in de oefenwedstrijd tegen Japan voor het eerst haar opwachting in het nationale vrouwenvoetbalelftal.

De verdediger uit Herten heeft van bondscoach Mark Parsons een plekje in het basiselftal gekregen.

Leuchter op de bank
Linksback Levels is één van de vier debutanten in de opstelling. Ook Barbara Lorsheyd, Samantha van Diemen en Caitlin Dijkstra gaan hun eerste minuten voor de Oranjeleeuwinnen maken. Ajax-aanvaller Romée Leuchter uit Schinveld hoopt ook maandag te debuteren, maar begint op de reservebank.

Afwezigen
Levels is de enige Limburgse speelster in de basiself van Parsons. Lieke Martens uit Nieuw-Bergen en Lynn Wilms uit Tegelen ontbreken door blessures in de Oranjeselectie, terwijl Dominique Janssen uit Horst rust krijgt en zondag het Oranje-kamp verliet.

Laatste duel
De oefenwedstrijd Nederland-Japan begint maandagavond om 19:40 uur en wordt gespeeld in het stadion van ADO Den Haag. Het is de laatste wedstrijd van de Oranjeleeuwinnen in dit kalenderjaar.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen