Overslaan en naar de inhoud gaan

Herstelde Annemie houdt Kerst-Inn voor KIKA

Geplaatst opvrijdag 6 december 2019 - 15:47

Ze herstelde zelf van darm- en leverkanker. Nu zet Annemie Palmen zich in voor de strijd tegen kinderkanker.

In haar woonkamer in Schinnen verkoopt ze zelfgemaakte kerstspullen. De opbrengst gaat naar KIKA.

Ervaring
"Ik ben zelf ziek geweest, dus ik weet wat het inhoudt", vertelt Annemie. "En er is niets zo erg als wanneer kinderen ziek zijn. Daarom wil ik iets voor kinderen doen. Ik heb het gevoel dat ik een tweede kans heb gekregen. Een verantwoordelijkheid. Sinds 2010 ben ik weer helemaal gezond. Daarom organiseer ik deze Kerst-Inn, om iets te doen voor anderen. Voor lotgenoten, of eigenlijk ex-lotgenoten".

Video: L1

Geld inzamelen
Directe aanleiding voor haar initiatief was de ziekte van de zoon van een vriendin. Hij kreeg op jonge leeftijd acute leukemie. "Hij is nu 19 en heeft voor de derde keer kanker. Als ik alleen al een klein beetje kan helpen, wil ik dat doen. Met de opbrengst van de Kerst-Inn is er misschien meer onderzoek mogelijk", aldus Annemie.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen