Overslaan en naar de inhoud gaan

Herstel Robin Frijns: vierde plaats op Tempelhof

Geplaatst opdonderdag 6 augustus 2020 - 22:04

Robin Frijns heeft zich donderdag herpakt in de tweede Formule E-race in Berlijn. De Maastrichtenaar werd vierde.

De Portugees Antonio Felix da Costa ging met de zege aan de haal op het circuit op het voormalige vliegveld Tempelhof.

Zesde startplek
Frijns begon als zesde aan de race in de Duitse hoofdstad, maar wist dus gaandeweg de wedstrijd twee plekken winst te boeken. Landgenoot Nick de Vries startte op de vijfde plek vóór de Maastrichtenaar, maar haalde de finish niet.

Deceptie
De eerste race in Berlijn, woensdagavond, was voor Frijns in een deceptie geëindigd. In een duel in het middenveld belandde hij in de muur na een touché met Maximilian Günther. Uiteindelijk moest de Limburger opgeven. Die race werd ook gewonnen door Da Costa.

In Berlijn worden in negen dagen zes wedstrijden in de Formule E verreden.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen