Overslaan en naar de inhoud gaan

Herstel Robin Frijns: vierde plaats op Tempelhof

Geplaatst opdonderdag 6 augustus 2020 - 22:04

Robin Frijns heeft zich donderdag herpakt in de tweede Formule E-race in Berlijn. De Maastrichtenaar werd vierde.

De Portugees Antonio Felix da Costa ging met de zege aan de haal op het circuit op het voormalige vliegveld Tempelhof.

Zesde startplek
Frijns begon als zesde aan de race in de Duitse hoofdstad, maar wist dus gaandeweg de wedstrijd twee plekken winst te boeken. Landgenoot Nick de Vries startte op de vijfde plek vóór de Maastrichtenaar, maar haalde de finish niet.

Deceptie
De eerste race in Berlijn, woensdagavond, was voor Frijns in een deceptie geëindigd. In een duel in het middenveld belandde hij in de muur na een touché met Maximilian Günther. Uiteindelijk moest de Limburger opgeven. Die race werd ook gewonnen door Da Costa.

In Berlijn worden in negen dagen zes wedstrijden in de Formule E verreden.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen