Overslaan en naar de inhoud gaan

Hersenletsel door mishandeling in Gulpen

Geplaatst opmaandag 22 september 2014 - 9:23

Yoeran Meertens (20) uit Mechelen heeft hersenletsel als gevolg van een mishandeling door een groep jongeren na een avond stappen in Gulpen in de nacht van 1 op 2 mei.

De medische toestand van het slachtoffer komt dinsdag uitgebreid aan de orde in de rechtszaak tegen de vier minderjarige verdachten (15, 16 en 17 jaar) uit Voerendaal en Wijlre.

Hoewel de artsen nog niet kunnen zeggen of de beperkingen van Yoeran blijvend zijn, ziet zijn toekomst er "somber” uit, zegt Nino Pennino, advocaat van de ouders van Yoeran. Zij hebben zich als benadeelde partij in de strafzaak gevoegd en claimen een voorschot op materiële en immateriële schade.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Taakstraffen voor mishandeling Yoeran Meertens
Rechtszaak mishandeling Yoeran achter gesloten deuren
Taakstraffen voor mishandeling Yoeran Meertens
'Verdachten zaak Yoeran Meertens trekken hoger beroep in'
Overzicht
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen