Overslaan en naar de inhoud gaan

Herrieschopper zwijgen opgelegd in Heerlen

Geplaatst opdonderdag 9 oktober 2014 - 11:59

Met behulp van pepperspray heeft de politie woensdag in Heerlen een 30-jarige herrieschopper aangehouden.

Een wijkagent was woensdag rond 15.00 uur in Rennemig-Beersdal vanwege klachten over geluidsoverlast van een buurtbewoner. Juist op dat moment arriveerde de vermeende overlastpleger bij zijn woning. Bij het zien van de agent trapte hij meermaals het gaspedaal van zijn auto diep in en veroorzaakte daarmee veel geluidsoverlast.

Pepperspray
De agent sprak de herrieschopper aan op zijn gedrag, maar daar trok de man zich niets van aan. Hij probeerde te vluchten, maar de politie wist met pepperspray de Heerlenaar te kalmeren. Hij werd meegenomen naar het bureau.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Frans Weekers timmert huis dicht op laatste dag in Heerlen
Politie gaat jeugd die buurt terroriseert aanpakken
Aanhoudingen Maastricht wegens softdrugshandel
Agenten controleren wielrenners in Heuvelland op gedrag
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiƫnten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiƫnt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen