Overslaan en naar de inhoud gaan

Herrieschopper zwijgen opgelegd in Heerlen

Geplaatst opdonderdag 9 oktober 2014 - 11:59

Met behulp van pepperspray heeft de politie woensdag in Heerlen een 30-jarige herrieschopper aangehouden.

Een wijkagent was woensdag rond 15.00 uur in Rennemig-Beersdal vanwege klachten over geluidsoverlast van een buurtbewoner. Juist op dat moment arriveerde de vermeende overlastpleger bij zijn woning. Bij het zien van de agent trapte hij meermaals het gaspedaal van zijn auto diep in en veroorzaakte daarmee veel geluidsoverlast.

Pepperspray
De agent sprak de herrieschopper aan op zijn gedrag, maar daar trok de man zich niets van aan. Hij probeerde te vluchten, maar de politie wist met pepperspray de Heerlenaar te kalmeren. Hij werd meegenomen naar het bureau.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Frans Weekers timmert huis dicht op laatste dag in Heerlen
Politie gaat jeugd die buurt terroriseert aanpakken
Aanhoudingen Maastricht wegens softdrugshandel
Agenten controleren wielrenners in Heuvelland op gedrag
Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen