Overslaan en naar de inhoud gaan

Heropening Ikea Heerlen soepel en coronaproof verlopen

Geplaatst opdinsdag 28 april 2020 - 16:45

De heropening van de Ikea in Heerlen is soepel verlopen. "Er zijn geen incidenten geweest en iedereen hield zich netjes aan de maatregelen. Zowel de klant als de medewerker voelt zich veilig", zegt filiaalmanager Kim Korsten.

De Zweedse woonwinkel sloot zes weken geleden al haar vestigingen in Nederland vanwege de uitbraak van het coronavirus. In de tussentijd konden klanten wel online bestellen en afhalen.

Hornbach
Tijdens de sluiting heeft de Heerlense meubelzaak zich gebogen over 'het nieuwe normaal'. Daarbij werd vooral naar concurrenten gekeken die openbleven. "We hebben met name naar de Hornbach gekeken om te zien hoe zij het doen en wat wij eventueel anders kunnen doen om het zo veilig en aangenaam mogelijk te maken voor onze klanten", zegt Korsten.

Video: L1

Gigantische rij op stoep
Drie kwartier voor de opening van de geel-blauwe deuren stonden er ruim honderd mensen al in de rij te wachten. De bezoekers werden bij ontvangst gevraagd om de met dranghekken afgeschermde paden te volgen. De meesten kwamen met een goed gevoel en een overladen winkelwagen de deur uit. "Het ging allemaal netjes. De regels waren duidelijk en vrijwel iedereen hield zich eraan", zegt een bezoeker.

Lees ook: Lange rij bij heropening IKEA in Heerlen

"Ik had van te voren al gedacht dat het druk zou worden, maar nu ik hier sta heb ik er toch een beetje spijt van. Had ik mijn spullen maar online besteld”, zegt een teleurgestelde bezoeker.

Allerliefste Limburgers: jouw eigen videoboodschap op L1 TV
Stuur je filmpje via Whatsapp naar 06 44 76 71 57

Deel dit bericht via
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen