Overslaan en naar de inhoud gaan

Heroïne-lab net over de grens; inval in Maastricht

Geplaatst opdinsdag 25 februari 2020 - 18:07

De Limburgse politie heeft op vraag van de Belgische collega’s een inval gedaan in een woning in Maastricht.

De actie had te maken met het oprollen van een heroïne-lab, net over de grens in Lanaken. De inval vond dinsdagochtend plaats.

Vijf woningen
De politie viel naast de woning in Maastricht ook binnen in vier woningen in België. Bij de doorzoeking werd 35 kilo onversneden heroïne gevonden. Volgens de politie hebben de drugs een straatwaarde van 1,4 miljoen euro. Het is niet bekend of de heroïne in Maastricht is gevonden.

Iran
Vier verdachten zijn aangehouden. Ze zijn allemaal van Iraanse origine. Eén van de mannen is volgens de politie een chemicus.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen