Overslaan en naar de inhoud gaan

Herkansing voor Sting op Bospop

Geplaatst opdonderdag 12 december 2019 - 6:06

Sting sluit op vrijdag 10 juli 2020 de eerste festivaldag van Bospop in Weert af.

Dat heeft de organisatie donderdagochtend bekendgemaakt.

Verstek
De Britse artiest zou eigenlijk op de Bospop-editie van 2019 acte de présence geven, maar hij moest toen op het allerlaatste moment verstek laten gaan. Sting kampte met stemproblemen.

Lees ook: Optreden Sting op Bospop alsnog geannuleerd

Jubileum
Bospop viert in 2020 haar 40-jarig bestaan. Om dat jubileum te vieren duurt het festival in Weert drie dagen, van vrijdag 10 tot en met zondag 12 juli. Het festivalterrein wordt vergroot en er komen meer bar- en eetgelegenheden. De kaartverkoop start zaterdag 14 december.

Iron Maiden
Los van Bospop staat op hetzelfde terrein een dag voor het festival, op donderdag 9 juli, metallegende Iron Maiden op het podium. Daarnaast treden ook Alter Bridge en Airbourne op.

Lees ook: Iron Maiden geeft aftrap jubileumeditie Bospop

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen