Overslaan en naar de inhoud gaan

Herfst begint in Limburg zonnig

Geplaatst opdinsdag 19 september 2017 - 7:09

De astronomische herfst begint donderdag in Limburg met een aantal mooie dagen. Het natte en gure herfstweer laten we daarmee even achter ons.

Geleidelijk trekken de buien dinsdag uit Limburg weg. Ook zwakt de wind wat af. Daarmee lijkt er voorlopig een einde te komen aan het herfstachtige weer.

Zonnig
Woensdag blijft het al overwegend droog. Al sluit Meteo Limburg niet uit dat er lokaal een kleine bui kan vallen. Vanaf donderdag, bij de start van de astronomische herfst, is het droog en wordt het tijdens zonnige perioden 's middags zo'n 20 graden. Heerlijk nazomerweer dus.

Lees de uitgebreide weersvooruitzichten voor Limburg.

Wil je ook kans maken op VIP-kaarten voor Kermis Weert?
Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van 1Limburg‌.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen