Overslaan en naar de inhoud gaan

Herenzitting Weert trekt niet genoeg man: afgeblazen

Geplaatst opzaterdag 1 februari 2020 - 19:31

De Hieërezitting Wieërt is een week voor het evenement afgeblazen.

De organisatie is tot de ontdekking gekomen dat het evenement met de tot nu toe verkochte kaarten dit jaar niet uit de kosten komt.

1000 euro
Voor de Weertse herenzitting worden behalve normale toegangskaarten ook complete tafels verkocht tot een bedrag van 1000 euro. Voor dat geld zou het gezelschap aan die tafel niet alleen onbeperkt drank krijgen, maar ook spek met ei, snacks en je eigen bierpul. Maar dan moet het evenement natuurlijk wel doorgaan.

Andere plannen
Volgens de heren achter de Hieërezitting hebben ze hun evenement te laat op de agenda gezet, waardoor veel carnavalsvierders al andere plannen hadden gemaakt. De mannen die wel al kaarten hebben gekocht, krijgen hun geld terug.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen