Overslaan en naar de inhoud gaan

Herdenking voor verongelukte Venlose tuktukchauffeur

Geplaatst opzondag 21 september 2014 - 10:47

Er komt een herdenking voor de Venlonaar die vrijdagnacht verongelukte met een tuktuk-taxi.

De 54-jarige chauffeur overleed nadat hij in Straelen, net over de grens bij Venlo, met het voertuig van de weg raakte. Drie passagiers uit Venlo liepen bij het ongeluk ernstige verwondingen op.

Initiatiefnemer
De verongelukte tuktuk reed voor een Venloos bedrijf. Het werd ingezet als taxi. De verongelukte chauffeur was één van de initiatiefnemers van het taxibedrijf. Op de Facebook-pagina van de firma komen veel condoleances binnen.

Herdenking
De herdenking vindt woensdagavond plaats bij het Limburgs museum in Venlo. Mensen worden verzocht zich daar om 19.00 uur te melden en gele bloemen of ballonnen mee te nemen, gelijk aan de kleur van de tuktuk-taxi.

Mist vermoedelijk oorzaak
De bestuurder van de tuktuk zag vrijdagnacht vermoedelijk door de mist een stopbord te laat. Om te voorkomen dat de tuktuk in volle vaart de kruising op vloog, trok hij aan het stuur. Hierdoor raakte het voertuig van de weg en smakte het tegen een paal. De chauffeur overleed ter plekke.

L1
Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier

Gerelateerde berichten

Dodelijk ongeluk Venlose tuk tuk in Straelen
Venlose tuk tuk verongelukt in mist
Afscheid verongelukte VVV-speler in De Koel
Dood vijfjarige Filip geen misdrijf
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen