Overslaan en naar de inhoud gaan

Herdenking voor verongelukte Venlose tuktukchauffeur

Geplaatst opzondag 21 september 2014 - 10:47

Er komt een herdenking voor de Venlonaar die vrijdagnacht verongelukte met een tuktuk-taxi.

De 54-jarige chauffeur overleed nadat hij in Straelen, net over de grens bij Venlo, met het voertuig van de weg raakte. Drie passagiers uit Venlo liepen bij het ongeluk ernstige verwondingen op.

Initiatiefnemer
De verongelukte tuktuk reed voor een Venloos bedrijf. Het werd ingezet als taxi. De verongelukte chauffeur was één van de initiatiefnemers van het taxibedrijf. Op de Facebook-pagina van de firma komen veel condoleances binnen.

Herdenking
De herdenking vindt woensdagavond plaats bij het Limburgs museum in Venlo. Mensen worden verzocht zich daar om 19.00 uur te melden en gele bloemen of ballonnen mee te nemen, gelijk aan de kleur van de tuktuk-taxi.

Mist vermoedelijk oorzaak
De bestuurder van de tuktuk zag vrijdagnacht vermoedelijk door de mist een stopbord te laat. Om te voorkomen dat de tuktuk in volle vaart de kruising op vloog, trok hij aan het stuur. Hierdoor raakte het voertuig van de weg en smakte het tegen een paal. De chauffeur overleed ter plekke.

L1
Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Dodelijk ongeluk Venlose tuk tuk in Straelen
Venlose tuk tuk verongelukt in mist
Afscheid verongelukte VVV-speler in De Koel
Dood vijfjarige Filip geen misdrijf
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen