Overslaan en naar de inhoud gaan

'Herdenking Femke op social media, maar ook persoonlijk'

Geplaatst opwoensdag 8 maart 2017 - 21:21

Heel veel mensen leefden mee op social media. Ik vond het belangrijk om ze ook persoonlijk bijeen te brengen om Femke te herdenken.

Dat was woensdagavond de boodschap van Maurice Grooten uit Maastricht. Hij organiseerde de stille tocht ter nagedachtenis aan Femke Wetzels, die afgelopen weekend in Lanaken werd doorgestoken door haar voormalige vriend.

Lees ook: Witte ballonnen voor vermoorde Femke in stille tocht

Café
Ondanks het slechte weer waren er honderden mensen aanwezig. De tocht begon bij de kerk van Lanaken en eindigde bij het café waar Femke werd gedood.

"Femke was een goedlachse meid, spontaan. Ze was op elk feestje wel te vinden", zegt Grooten, die haar persoonlijk kende.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Stille tocht voor vermoorde Femke Wetzels uit Maastricht
Witte ballonnen voor vermoorde Femke in stille tocht
Nabestaanden Femke: stop haat naar familie verdachte
Vrouw (38) overleden na steekpartij op terras
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen