Overslaan en naar de inhoud gaan

Herberg de Troost speelt in tuinbouwloods Kronenberg

Geplaatst opdinsdag 11 november 2014 - 22:53

Herberg de Troost, het muziekcollectief rondom Jack Poels van Rowwen Hèze, bestaat vijf jaar en viert dat jubileum met shows in een tuinbouwloods in Kronenberg.

De serie shows heet Groente en Fruit, naar de gelijknamige ep met zeven liedjes die woensdag verschijnt. De optredens zijn 18, 20, 22 en 23 december en vinden plaats in een intiemere sfeer dan de afgelopen jaren. "Herberg de Troost wil terug naar de sfeer van de eerste editie in Broekhuizenvorst", meldt de organisatie.

Kaartverkoop
Tijdens de concerten worden ook hapjes geserveerd, gemaakt door 'de vertrouwde herbergkok'. Diverse gastartiesten zullen meespelen bij de shows. De kaartverkoop voor de concerten begint woensdagochtend.

Vijfde editie
In 2010 vond de eerste editie van Herberg de Troost plaats in Lignum Antiquum, erna volgden De Biesenhof in Geleen en de Norbertuskerk en de Mèrthal in Horst.

Herberg de Troost
Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Herberg de Troost: Groente en Fruit
Herberg De Troost binnen minuten uitverkocht
Herberg de Troost keert terug met concerten en album
Rowwen Hèze gaat soulmuziek maken
3FM-uitzending vanaf Slotconcert Rowwen Hèze
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen