Overslaan en naar de inhoud gaan

Herberg De Troost binnen minuten uitverkocht

Geplaatst opdonderdag 13 november 2014 - 16:19

De optredens van Herberg de Troost zijn dit jaar extreem snel uitverkocht. Binnen 20 minuten waren alle kaarten voor de vijf optredens in december weg.

Dat meldt Fred Houben van het management van het muziekcollectief rondom Jack Poels en Tren van Enckevort van Rowwen Hèze.

Kleinschaliger
Volgens Houben heeft Herberg de Troost voor het eerste lustrum weer gekozen voor een kleinschaliger aanpak, zodat de vijf concerten vlak voor de kerstdagen weer intiemer worden. Daardoor waren er dit keer minder kaarten beschikbaar.

Geen extra concerten
De voorverkoop begon woensdag. Volgens Houben waren tot nu toe alle edities van Herberg de Troost uitverkocht, maar zo snel als dit jaar vlogen de kaarten nog nooit over de toonbank.
Vooraf was besproken dat er in principe geen extra concerten komen, ook als de belangstelling heel groot zou zijn. Of de snelle uitverkoop daar verandering in brengt, is nog niet bekend.

De optredens van Herberg de Troost zijn op 18, 20, 21, 22 en 23 december.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Herberg de Troost keert terug met concerten en album
Rowwen Hèze brengt toevallige carnavalshit uit
500 gastmuzikanten in nieuwe single Rowwen Hèze
Herberg de Troost speelt in tuinbouwloods Kronenberg
Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen