Overslaan en naar de inhoud gaan

Herberg de Troost in 2015 op Floriadeterrein

Geplaatst opdonderdag 12 november 2015 - 16:06

Herberg de Troost keert ook in 2015 weer terug. Het muziekcollectief rond Jack Poels en Tren van Enckevort treedt dit jaar op in een tuinderskas op het Floriadeterrein.

De concerten zijn op 11, 12 en 13 december. De voorverkoop start zaterdag.

Bijzondere locaties
Herberg de Troost geeft ieder jaar in december optredens op bijzondere locaties. Het eerste jaar vonden de concerten plaats bij Lignum Antiquum in Broekhuizenvorst. In de de jaren daarna gaf de gelegenheidsband meerdere en grote concerten in de Biesenhof in Geleen en de Norbertuskerk en Mèrthal in Horst.

Terug naar roots
Vorig jaar ging Herberg de Troost terug naar de roots en stond de band weer klein en intiem in een tuinbouwloods in Kronenberg met de concertreeks Groente & Fruit. Ook dit jaar heeft de serie concerten weer die naam gekregen.

Snel uitverkocht
De concerten van Herberg de Troost zijn al jaren erg populair. Vorig jaar waren de optredens binnen een half uur al uitverkocht.

YouTube
Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Herberg de Troost keert terug met concerten en album
Herberg de Troost: Groente en Fruit
Herberg De Troost binnen minuten uitverkocht
Herberg de Troost   Lichtblauwe Lucht
Herberg de Troost komt met nieuwe CD
'Vernieuwing Gasthoês in Horst kost tien miljoen'
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen