Overslaan en naar de inhoud gaan

Herberg de Troost in 2015 op Floriadeterrein

Geplaatst opdonderdag 12 november 2015 - 16:06

Herberg de Troost keert ook in 2015 weer terug. Het muziekcollectief rond Jack Poels en Tren van Enckevort treedt dit jaar op in een tuinderskas op het Floriadeterrein.

De concerten zijn op 11, 12 en 13 december. De voorverkoop start zaterdag.

Bijzondere locaties
Herberg de Troost geeft ieder jaar in december optredens op bijzondere locaties. Het eerste jaar vonden de concerten plaats bij Lignum Antiquum in Broekhuizenvorst. In de de jaren daarna gaf de gelegenheidsband meerdere en grote concerten in de Biesenhof in Geleen en de Norbertuskerk en Mèrthal in Horst.

Terug naar roots
Vorig jaar ging Herberg de Troost terug naar de roots en stond de band weer klein en intiem in een tuinbouwloods in Kronenberg met de concertreeks Groente & Fruit. Ook dit jaar heeft de serie concerten weer die naam gekregen.

Snel uitverkocht
De concerten van Herberg de Troost zijn al jaren erg populair. Vorig jaar waren de optredens binnen een half uur al uitverkocht.

YouTube
Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Herberg de Troost keert terug met concerten en album
Herberg de Troost: Groente en Fruit
Herberg De Troost binnen minuten uitverkocht
Herberg de Troost   Lichtblauwe Lucht
Herberg de Troost komt met nieuwe CD
'Vernieuwing Gasthoês in Horst kost tien miljoen'
Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen