Overslaan en naar de inhoud gaan

Hennepvondst Nunhem leidt naar wietplantage Roermond

Geplaatst opwoensdag 11 december 2019 - 13:56

De politie heeft een hennepkwekerij in Nunhem ontdekt. Bij de hennepvondst kwam de politie ook een plantage in Roermond op het spoor.

Dat laat een politiewoordvoerster weten.

Kelder
Na een tip ging een politiepatrouille een kijkje nemen bij een woning aan de Hoogstraat in Nunhem. Daar werden in de kelder 400 wietplanten aangetroffen. Twee mannen die daar aan het werk waren, zijn opgepakt.

Roermond
De politie heeft vervolgens ook de woning van het tweetal aan de Kasteel Keverbergstraat in Roermond doorzocht. Daar bleken de mannen ook een kwekerij te hebben. In totaal werden daar ook nog eens ruim 200 wietplanten gevonden.

Alle wietplanten en benodigdheden zijn in beslag genomen en vernietigd.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen