Overslaan en naar de inhoud gaan

Hennepplanten gevonden tussen mais in Vijlen

Geplaatst opzaterdag 11 juli 2020 - 21:52

De politie heeft zaterdagmiddag hennepplanten gevonden in een maisveld in Vijlen.

Zeker 70 hennepplanten werden gevonden tussen de mais. De plantjes zijn vernietigd.

Geen verdachten op het oog
Het is voor de politie niet duidelijk wie de hennepplanten in de akker heeft neergezet. Er is dus nog niemand aangehouden. Volgens de politie waren de hennepstekken vanaf de weg nauwelijks te zien tussen de hoge scheuten mais.

Drones tegen hennepteelt
Begin juli liet de Limburgse Land- en Tuinbouwbond (LLTB) weten wederom drones in te gaan zetten in de strijd tussen de illegale hennepteelt tussen het mais. De criminele acties leiden volgens de bond bij boeren tot ergernis, schade, verdachtmakingen en andere rompslomp. Het is niet duidelijk of deze hennepplanten met behulp van zo'n drone gevonden zijn.

Lees ook: Boerenbond LLTB zet weer drones in tegen hennepteelt

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen