Overslaan en naar de inhoud gaan

Hennepplantage opgerold na stroomstoring in wijk

Geplaatst opwoensdag 4 december 2019 - 16:54

Een stroomstoring heeft de politie dinsdag op het spoor gezet van een hennepplantage in Kerkrade.

Het aftappen van stroom voor de plantage in een loods aan de Bleijerheiderstraat leidde tot stroomuitval in de wijk.

Brandgevaar
"De kabel waarmee stroom werd afgetapt, was daar niet op berekend", schrijft de politie. Volgens agenten was de kabel zeer warm geworden. Vanwege het brandgevaar grepen ze dan ook in. In een tweede loods vonden agenten in totaal 1026 planten. In een andere ruimte stonden 80 moederplanten en 320 stekjes.

Er is niemand aangehouden.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen