Overslaan en naar de inhoud gaan

Hennepplantage: Beek sluit vijfde pand binnen een jaar

Geplaatst opwoensdag 24 juni 2020 - 20:44

Een pand aan het Onze Lieve Vrouweplein in Beek gaat drie maanden op slot, omdat daar in mei een hennepplantage werd ontdekt.

Op 9 mei stuitte de politie in de kelder van het gebouw op 120 hennepplanten.

Opiumwet
Op grond van de Opiumwet kan een burgemeester besluiten een pand te sluiten, om zo de openbare orde en veiligheid te herstellen. De plantages kunnen bijvoorbeeld voor overlast en brandgevaar zorgen.

Niet voor het eerst
Voor burgemeester Christine van Basten-Boddin van Beek is het niet de eerste keer dat ze tot die maatregel overgaat: eerder dit jaar sloot ze in haar gemeente al drie panden en een loods.

Opnames voor Kwizzele op L1 TV beginnen weer!
Wil je meedoen? Meld je aan als Kwizzele-kandidaat.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen