Overslaan en naar de inhoud gaan

Hennepoogst gestolen in Landgraaf: duo gepakt in Ridderkerk

Geplaatst opzondag 27 oktober 2019 - 18:46

De politie zaterdag heeft twee mannen uit Ridderkerk aangehouden, omdat ze ervan worden verdacht dat ze met geweld hennep hebben gestolen uit een woning in Landgraaf.

Dat meldt de politie zondag.

Overvallen
Het duo zou in de nacht van vrijdag op zaterdag het huis aan de Beatrixstraat hebben overvallen en er met de daar zojuist geoogste hennep vandoor zijn gegaan.

Lawaai
Een buurtgenoot die last had van het lawaai waarmee de overval gepaard ging, ving meerdere klappen op toen hij poolshoogte kwam nemen. Hij wist te ontkomen en alarmeerde de politie.

Ter plaatse
Ter plaatse troffen de agenten de bewoner, twee mannen uit Kerkrade en een Heerlenaar aan. Het kwartet verklaarde te zijn overvallen.

Op vrije voeten
De vier zijn verhoord en op vrije voeten gesteld, maar ze moeten zich nog wel voor de rechter verantwoorden voor het overtreden van de opiumwet.

Het tweetal uit Ridderkerk zit nog vast.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen