Overslaan en naar de inhoud gaan

Henneploods in Tegelen op slot

Geplaatst opmaandag 3 december 2018 - 18:54

Burgemeester Antoin Scholten van Venlo heeft maandag twee drugspanden gesloten in de gemeente.

Het gaat om een loods in Tegelen en een kamer in Blerick.

Wietloods
De loods ligt aan de Oude Marktstraat in Tegelen. Er werd een hennepkwekerij aangetroffen die nog in werking was. Het gebouw moet voor negen maanden op slot.

Drugskamer
Ook een huurkamer in een pand aan de Antoniuslaan in Blerick is voor negen maanden vergrendeld. In de kamer waren verdovende middelen aangetroffen.

Burgemeesters van gemeenten mogen onroerend goed sluiten als ze gebruikt worden voor drugshandel.

Kom in actie en steun 'L1 Samen voor de Voedselbank'.
Doneer online een voedselpakket.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen