Overslaan en naar de inhoud gaan

Hennepkwekerijen opgerold in Nederweert en Weert

Geplaatst opwoensdag 5 december 2018 - 11:51

Bij een actie tegen ondermijnende criminaliteit in Nederweert en Weert heeft de politie woensdagmorgen hennepkwekerijen opgerold.

In Nederweert was de plantage met zo'n 250 planten ondergebracht in een huis aan de Winnerstraat, meldt Nederweert24. Er is nog niemand aangehouden. Ook in Weert werd een plantage opgerold, volgens Weertdegekste op bedrijventerrein De Noord.

Ondermijning
Politie, Openbaar Ministerie, gemeenten, de Belastingdienst en het Regionaal Informatie- en Expertisecentrum werken deze week samen in een reeks acties om met name hennepkwekerijen en drugslaboratoria op te rollen. Die zijn vaak ondergebracht in afgelegen loodsen of bedrijfspanden.

Kom in actie en steun 'L1 Samen voor de Voedselbank'.
Doneer online een voedselpakket.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen