Overslaan en naar de inhoud gaan

Hennepkwekerijen opgerold in Jabeek en Schinveld

Geplaatst opdinsdag 22 mei 2018 - 16:13

De politie heeft dinsdag in de gemeente Onderbanken twee hennepkwekerijen opgerold.

In Jabeek werd de grootste hennepkwekerij van de twee ontdekt. In een huis aan de Geerstraat stonden zo'n 440 hennepplanten, schrijft de lokale omroep LOO-tv.

In een woning aan de Bouwbergstraat in Schinveld werd een plantage met zo'n 140 planten ontdekt. Agenten arresteerden een man en een vrouw. Het zou om de bewoners van het huis gaan.

Op beide plekken werd de stroom illegaal afgetapt.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen